Flower Boy Ramyun Shop 5. rész

És meg is vagyok vele :) Kicsit nehéz szülés volt, ez volt az eddigi legrövidebb soros, viszont az időzítés miatt csúsztam. Cha Chi Soo kezd belebolondulni abba, hogy nem láthatja az ő drága Gyakornokát. Igencsak vicces módszerei vannak, az egyszer biztos. :D

Jó szórakozást!

[Credits to Flower Boys of the Ramyun Shop FB Channel]

LETÖLTÉS

5. rész: FELIRAT | VIDEÓ

Az előző részeket ezen az oldalon tudjátok letölteni.

14 thoughts on “Flower Boy Ramyun Shop 5. rész

    • Ha kijelentkezel és rámész újra az oldalra, akkor meg tudod adni a mailt, hogy melyikre küldje az értesítést. :D Írtam egyébként már FB-n egy oldalra, ha ott nem kapok választ, körbekérdezek még máshol is. Rákerestem, de nem nagyon találtam még ilyen ruhás posztokat, szóval maradt a kérdezés. :)

  • Köszönöm :] Tisztában vagyok vele, hogy milyen rossz sorozatokra várni – habár én csak angol subra várok mostanában -, ezért is próbálok gyors lenni. Nagyon sokan bele sem kezdenek addig egy sorozatba, amíg nincs meg teljesen a felirat, ezért igyekszem lehetségessé tenni nekik, hogy az angol feliratoktól ne legyek annyira lemaradva, és az utolsó részt is – amit december 20-án adnak le – karácsonyi ajándékként, 24-25-26-ra szeretném elkészíteni. :)

   • Ez most komoly??? és igen sokszor van h megvárják hogy az osszes felirat meglegyen mert a legtobb kezdo fordíto elkezd egy sorozatot és a 3-4dik rész után abbahagyja.más pedig nem meri tovább folytatni.Velem is volt már ez.Habár én nem fordítok de ha az angol tudásom csiszolodik lehet és is rászánom magam :) addig is további sok sikert :)

    • Komoly ám. :) Igaz, hogy még csak most kezdtem el aktívkodni a neten, de előtte is fordítottam már, és általában gyorsan haladok velük. Köt egy ígéretem is, hogy karácsonyra kész lesz, és az a személy nagyon fontos számomra, szóval mindenképpen meglesz. :D Nagyon szépen köszönöm. ^w^ Neked pedig kitartás az angolhoz, 4-5 évvel ezelőtt egy mukkot nem tudtam volna kimondani, és nem kellett több két évnél, hogy általános beszélgetési szint meglegyen. Ha saját magadat fejleszted sorozatokkal, könyvekkel, az sokkal eredményesebb, mint az egyszerű angol órák, amiken mellesleg 11 éve minden nap bent ücsörgök. :)

Mindenki véleménye egyaránt fontos!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s