Baker King, Kim Tak Gu 6. rész

Sziasztook!

És végül elérkeztünk ehhez a részhez is, amikor végre Tak Gu felnő.

Jó szórakozást kívánok a hatodik részhez is, és a véleményeket továbbra is várom a komment részlegben! :]

LETÖLTÉS

6. rész: FELIRAT | VIDEÓ

22 thoughts on “Baker King, Kim Tak Gu 6. rész

  • Szia Éva!
   Nagyon szívesen. :]
   Habár a betűket nem mi szabjuk ki hanem a rendszer, ha véletlen nem olvasható, akkor a körkörös nyilacskára kattintva egy másikra le tudod cserélni, 2-3 próbálkozás után biztosan lesz benne könnyebb.
   Jó szórakozást kívánok az új részhez! :)

 1. Szia!
  Juj, nagyon szuper így haladni egy dorama követésével, de most komolyan, lassan én nem bírok lépést tartani a fordítóval. Szoktál pihenni is? :D
  Köszi a feliratot!

  • Szia andi!
   Előre dolgozom, úgy szoktam csinálni, hogy ha most pl. 6 rész van feltöltve, akkor nálam 12 rész szépen csücsül a gépemen. :D Szóval itt az oldalon két rész feltevése között én kettőt megcsinálok. x) De egyébként szoktam pihenni nyugi, csak valahogy amikor unatkozom már rögtön megyek fordítani. Túlságosan is kötődöm ehhez a sorozathoz.
   Nagyon szívesen és jó szórakozást kívánok az új részhez! ^^

   • Reménykedem abban, hogy a King 2 Hearts is nagyon jó lesz, és ha igen, akkor ahhoz is legalább ennyire fogsz kötődni :-)
    Vagy csak fele ennyire, és még akkor is nagyon :-))

    • Seung Gi miatt valószínűleg nagyon közel fog állni hozzám, bízom benne. :D A fordítással mondjuk úgy vagyok most, hogy a Baker Kinget nem akarom félbehagyni meg semmi, ezért szerintem csak utána fogok belevágni a King 2 Heartsba,

     • Most láttam, hogy rendesen leosztottad ferrarigirlt indavideon :-))
      De mástól is kapja rendesen. Én már rég elsüllyedtem volna szégyenemben a helyében, mondjuk, alapból nem értem, mi olyan nagy öröm a feltöltögetésben…
      Ő biztos jobban tudja.

      • Sajnos az indavideós dolgoknak nálam is meglesz a következménye, hamarosan írom is ki a bejelentő bejegyzésemet, csak még előtte válaszolok a kommentekre meg a közben érkező mailekre.
       Ő biztosan nem tudja jobban, és szerintem a következményeket ő is meg fogja szívni rendesen, ahogyan a többi indás birka, lusta nézői.

 2. Szia!
  Egy darabig már láttam ezt a sorozatot, de most akkor ismétlek. :)
  Csak lusta voltam a “gyerekes” részeket is újra megnézni.Viszont imádom Si Yoon-t!!! Annyira imádni való! Főleg ebben a szerepben. :D
  Szóval, csatlakozom!!! Köszi szépen a feliratokat!

  • Szia Niko!
   Nos igen, azokat a bizonyos gyerekes részeket elég egyszer is megnézni, utána jön az igazi izgalom. :D Igyekszem a folytatással is ahogy csak lehet, szerintem holnapután fel tudom tenni majd, de ne vedd készpénznek.
   Shi Yoon szerintem is egy nagyon imádnivaló srác, nem itt ismerkedtem meg vele, de nagyon belopta magát a szívembe még a Me Too, Flower során. Plusz előtte láttam azt a műsort is, ahol Hong Ki-val szerepelt. :D
   Nagyon szívesen és jó szórakozást a sorozathoz! :D

   • Nekem a Baker King volt az első, és csak azután láttam a Me Too, Flower-t. Kb. a 2. résznél esett le, hogy ugyanaz a főszereplő… :/ Mentségemre legyen mondva, hogy elég különböző karaktert alakít, és a haja sem tetszett az elején. Ah, de most már nem tudok betelni vele! ;)

    • Én a Me Too, Flowert valamikor február elején egy teljes nap alatt kivégeztem egyhuzamban, ezzel már leírtam, hogy milyen jó véleménnyel vagyok arról a sorozatról. :D Utána direkt kerestem rá Shi Yoon további sorozataira, és a Baker Kinggel már amúgy is nagyon régóta szemeztem, csak nem tudtam, hogy bele merjek-e vágni… Végül mégis rávettem magamat, szerintem teljes mértékben megérte.
     És való igaz, elég különböző karakterük van, a hajstílus is más, így szerintem azért érthető, hogy nem vetted észre. A második rész még nem is olyan vészes. Inkább akkor, mint valahol a sorozat végefele. :P

  • Szia Saeki!
   Nos, igen, megérkezett a következő rész is. :D Ezután most már felnőtt részek lesznek, a szereplőink szépen felnőttek. :)
   Nagyon szépen köszönöm, én pedig jó szórakozást szeretnék kívánni az új részhez!

 3. Szia!
  Örülök, hogy újra vendéged lehetek. :) Most töltöm az első hat részt, és addig nem tervezem megnézni, amíg vissza nem térsz. Az újabb találkozásig minden jót kívánok Neked és köszönöm a fordítást. :)

Mindenki véleménye egyaránt fontos!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s