I Do, I Do 1. rész

Meghoztam az I Do, I Do első részének feliratát is! Szintén jelszavas, és a tegnap Bighez kiadott jelszó itt is érvényes, így a két sorozat jelszava megegyezik. Úgy volt, hogy nem fog, de végül meggondoltam magam – győzött a lustaságom. Aki még nem kérte el a jelszót, az a dchfansub@gmail.com címen megteheti.

Kyrie-nek köszönhetően Mediafire-ös letöltési linkekkel tudunk szolgálni a részekhez.

Jó szórakozást kívánunk a sorozathoz!

Cím: 아이두 아이두 / I Do, I Do
Műfaj: romantikus, vígjáték
Részek száma: 16 [elvileg]
Vetítés: 2012. május 30. – 2012. ??. ??.
Vetítés ideje: Szerda és Csütörtök 21:55

Hwang Ji Ahn (Kim Sun Ah) sikeres. Könyve van arról, hogy mi sikerének titka, főnöki pozíciót tölt be egy cégnél, mindene a cipők, a tervezés és a végrehajtás. Tulajdonképpen legjobb barátainak mondhatja a cipőket, akik bármilyen helyzetben ott vannak mellette, csak ki kell nyitnia lakásának egyik szobáját, ami lényegében egy hatalmas bemutatóterem is lehetne. Ji Ahn itt érzi jól magát, barátai, cipői között és akkor, ha dolgozhat.
Családja zűrös, apja mindenképpen szeretné már férjhez adni őt, anyja pedig igyekszik minél jobban lehűteni igencsak forró agyvizű férjét, több-kevesebb sikerrel. Általában kevesebb.
Ez idő alatt Park Tae Kang (Lee Jang Woo) híres designerek cipőinek másolatait árusítja az utcán, amelyeket apja készített. Tae Kang szeszélyes és kicsit bolondos fickó, akit sokkal inkább a szíve vezet mint a józan esze. Pontosan ezért is adta el a házukat azért, hogy a saját apját kihozza a dutyiból, amikor Ji Ahn rajtakapta Tae Kangot a hamisított cipők árusításán, és a fiú helyett az apja vállalta a felelősséget.
Ám nem ez volt az első alkalom, hogy kettőjüket összehozta a sors. Tae Kang és motora, Beyonce – aki később szintén eladósorba kerül – és Ji Ahn egy kellemetlen ütközés részesei lesznek, ahol Beyonce súlyos sérüléseket szenved. Mivel Ji Ahn megígérte, hogy egy fuvarért cserébe kifizeti a javíttatási károkat, Tae Kang szinte egész nap a lányt követi, még amikor összeveszik a szüleivel akkor is, majd együtt ülnek be iszogatni egy kisebb étterembe.
Majd másnap reggel egy ágyban kelnek fel, ahol mindkettőjüket csak a lepedő takarja…

A feliratok a 450 p-s Hanrel verzióhoz passzolnak.

LETÖLTÉS

1. rész: FELIRAT | VIDEÓ

9 thoughts on “I Do, I Do 1. rész

 1. De jó, ehhez is van már felirat! Pont időben, mert éppen most fejeztem be a Big első részét. Nagyon izgalmas volt, és reménykedem, hogy végig ilyen lesz. Gong Yoo nagyon vonzó benne. (Micsoda test!!! OMG!) Az I Do, I Do-ba már belenéztem, és eddig tetszett, most megnézem gyorsan az elsőt felirattal is. Köszönöm szépen még egyszer a jelszót és a feliratokat is.

 2. Bakki ááááááááá elolvastam a leírást és azonnal megakarom nézni XDDD komolyan jól meglett fogalmazva a bevezető teljesen meghozza a kedvem <3 köszönjük a gyors munkát Kijibsa~ csak így is tovább!

  • Szia Bakachan ~
   Igyekeztem jól megfogalmazni, hogy meghozza az olvasónak a kedvét hozzá ~ Szóval nem tudsz várni, mi? :D Pedig ha egybe akarod megnézni akkor muszáj leszel, jövő héten tudok majd fordítani egy keveset a pihenésem alatt, de nem olyan sokat.
   Igyekszem Bakachan ~ Te meg igyekezz válaszolni az üzenetemre, köszönöm ><

 3. Tényleg nagy meglepetés, hogy máris itt egy másik sori első része, erre szintén nagyon kíváncsi vagyok, töltöm is az első részt^^
  Köszönöm a fordítást!

 4. Nemhiszem ell !! :D azt hittem ezt nem fogjátok fordítani :D hatalmas orom volt számomra mikor megláattam foleg a Big után :D imádlak titeket :)) koszonom szépen mégegyszer a kemény munkátokat ilyen hoségben is :))

  • Hát, ha már egyszer beígértük mind a kettőt… :) Reméljük tetszeni fog!
   Nagyon szívesen és jó szórakozást kívánunk, véleményt utána szívesen várunk majd. :3
   További szép napot!

 5. Nagyon-nagyon szépen köszönöm az első részt. Igazán örülök, hogy fordítjátok:D
  A további részekhez kitartást kívánok!:D Még egyszer köszönöm szépen

Mindenki véleménye egyaránt fontos!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s