Hamarosan

Sziasztok!

Ha minden jól alakul, hamarosan újból teszünk fel feliratot. A régieket, amelyek befejezetlenek maradtak, valószínűleg leszedjük az oldalról, illetve linkeket is javítunk, teljes átalakulásra kerülne az oldal design szempontjából is. (Bár a havazás hamarosan megint szezonális lesz…)

Azt szeretnénk megkérdezni, hogy kinek van ötlete, ki mit nézne meg szívesen? Régebbi sorozatot is szívesen fogadunk, illetve újakat is. Koreai drámát fordítanék a legjobban jelenleg, mivel az elmúlt időszakban sikerült megtanulnom az írásukat is, és lényegesen sokat fejlődött a szókincsem is, ezért nem kellene többé csupán az angolra támaszkodnom.

Az ötleteket előre is köszönjük. :)

Maybestrawberry

15 thoughts on “Hamarosan

 1. Szervusztok!
  Köszönöm szépen az értesitést.
  Nem tudom, hogy már elkezdett, de abbahagyott sorozatot is bevállalnátok, mert, ha igen, akkor nekem kettő is lenne:
  1.) A “Se Dong Yo” 50 részes, amelyből már 12-tőt leforditottak, de abbahagyták. Az adits-on a forditóval valami történt.
  2.) A “Story of a man”, ez 20 részes, amelyből már 13-at leforditottak az Etelka blogján, de ezt is abbahagyták valami oknál.
  Hát részemről ennyi lenne, de ezeket nagyon szeretném. Ha lenne kedvetek leforditani, persze, ha másképp döntötök azt is elfogadom természetesen.
  Köszönöm a lehetőséget: Üdv: Ildikó

 2. Sziasztok. Nagyon örültem mikor észrevettem hogy ismét aktívak lesztek.Nekem bármelyik koreai dorama jó,nagyon sok jó sorozat van.

 3. Kedves Maybestrawberry!
  Teljesen meg vagyok lepve! Nagy változás az oldalon! Jó lesz nagyon! Igen sajnos közeledik a havazás :( Várom a híreket továbbra is!! üdv, és jó munkát!!

 4. Szia Maybestrawberry! Örülök hogy újra vagytok, kérdezni szeretném, hogy a Big-et azért befejezitek? Sokan örülnénk neki! További jó munkát!

 5. Szia Maybestrawberry! :)
  Éppen vasárnap emlegettelek, hogy vajon mi lehet veled. Az érettségi ideje óta nem hallottam felőled. Örülök, hogy újra itt vagy! :D <3
  Sok sikert a megújuláshoz!

 6. Szia Maybestrawberry! ! :) Éppen egyik nap néztem fel az oldalatokra :) Üdv újra itt :) én akkor ajánlanék is egy sorozatot. Belenéztem az első részbe és megtetszett . Címe : Marry Him If You Dare :) Sok sikert a további munkáidhoz :)

 7. Szia Maybestrawberry!
  Örülök, h vissza térsz :D
  Szinte minden nap fel néztem az oldalra, h van-e valami változás…. és ma meglepetés ért az általad küldőt e-mailel :D :D
  Kíváncsian várom a munkád :D :D

 8. De jó, hogy újra visszatértek. :) Már nagyon aggódtam, hogy végleg eltüntetek. :(
  Rátok bízom, hogy mihez lenne kedvetek. Sok sikert, és friss lendületet!

 9. Szia Maybestrawberry!!!
  De megörültem, mikor láttam az e-maileim között az értesítést! :)
  Nagyon hiányzott a kávéház :D
  Az előttem szólóhoz csatlakoznék én is kívánság-ügyben, és Yoon Eun Hye új doramáját imádnám magyar felirattal nézni! :)

Mindenki véleménye egyaránt fontos!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s