Friend: The Great Legacy

Sziasztook!

Már egy ideje készültünk egy kis meglepetéssel, de most lettünk teljesen kész vele. :) Talán nem annyira köztudott, de Woo Bin nekem is, és Minomiwoo-nak is nagy kedvencünk, és már hónapok óta alig vártuk, hogy belekezdhessünk a film fordításába.

Reméljük, hogy tetszeni fog, kellemes időtöltést kívánunk a filmhez! ^^

A felirat időzítése a FRIEND THE GREAT LEGACY.2013.720p.HDRip.H-Mbaro videóval kompatibilis.

Friend_2-p1

 

Lee Joon Suk (Yoo Oh Sung) tizenhét év után kerül ki a börtönből. Egy új világba csöppenvén kénytelen rájönni, hogy rengeteg minden megváltozott, és nem térhet vissza a helyi gengszterek nagyfőnökeként.
Choi Sung Hoon (Kim Woo Bin) már gyerekkora óta problémás kölyök volt. Utálta a környezetét, az anyja kicsapongó életét, és legszívesebben mindenkivel végzett volna. Talán ezért is nem lepte meg középiskolai barátját a tény, hogy a srácból igazi gazember lett, és börtönbe került.
Joon Suk és Sung Hoon a börtönben találkoznak először, amikor is a fiú anyja megkéri Joon Sukot, hogy próbálja megvédeni őt a bentiektől. Egy év után, amikor Sung Hoon kikerül, Joon Suk ajánlatot tesz neki: vegyék át együtt Busant.
Vajon két barát, akik egy közös célt próbálnak elérni, képesek mindvégig hűségesen társuk mellett maradni? A pénz és a hatalom a legnagyobb úr ebben a játszmában.

LETÖLTÉS

Felirat |

Fordították: Maybestrawberry, Minomiwoo
Javította: Maybestrawberry
Ellenőrizte: chinatsu~ (Kawaii-FS)

7 thoughts on “Friend: The Great Legacy

  1. Nagyon köszönöm nektek a film fordítását! Még valamikor januárban letöltöttem a filmet, bízva abban, hogy lesz hozzá magyar felirat.Tudom ti Kim Woo Bin miatt készítettétek a feliratot, de én nagyon kedvelem Joo Jin Mo-t és Yu Oh Seong-ot is. :)

  2. Woo Bin <3 Szeressük együtt ;)
    Sokszor megfogadtam már, hogy csak olyat filmet nézek ami kis könnyed, nyálas és nagyon rózsaszín. Erre fel mindig olyanokba botlok amik teljesen az ellentétei.
    Az előzetesek alapján ez sem éppen egy könnyed kis romantikus film. De ha egyszer már kinéztem magamnak… nem tágítok! Akkor is végig fogom nézni.
    A feliratot meg mint mindig köszönöm!

  3. Nagyon köszönöm a feliratot!! Már hónapok óta kerestem, mert Kim Woo Bin az egyik nagy kedvencem. Valamikor akkor csöppentem ebbe a világba, amikor ő is, ezért nem is tudom….Mindegy. A lényeg, hogy nagyon köszönöm :D

Mindenki véleménye egyaránt fontos!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s