Let’s Eat 12. rész

Let's.Eat.E12.140213.HDTV.XViD-iPOP_001_16728Mindenki valentin napi lázban ég, Jin Yi, Oh ügyvédnő és Kim ügyvéd is arra készül, hogy szerelmet valljon. Goo Dae Young természetesen ezen a napon is csak az ügyfelekkel akar foglalkozni, de végül hódolói miatt ez másképp alakul. Soo Kyung figyelmetlensége miatt Barassi rosszul lesz, szerencsére Kim ügyvéd a segítségére siet…

Letöltés:

12. rész: Felirat

Fordította: Minomiwoo

 

6 thoughts on “Let’s Eat 12. rész

  1. Nagyon szépen köszönöm!! már lent is van!!! Dream CoffeeHouse írta: > minomiwoo posted: “Mindenki valentin napi lázban ég, Jin Yi, Oh ügyvédnő és Kim ügyvéd is arra készül, hogy szerelmet valljon. Goo Dae Young természetesen ezen a napon is csak az ügyfelekkel akar foglalkozni, de végül hódolói miatt ez másképp alakul. Soo Kyung figyelmetlens”

  2. Köszönöm az újabb részt. Mivel karácsonykor nem jelentkeztetek, már megijedtem, de most megnyugodtam. Nagyon örülök az újabb feliratnak.

    • Úgy terveztem, hogy lesz friss karácsonykor, de egyszerűen nem jutott rá idő. Azért remélem, megérte várni rá. Jó filmezést kedves szokola :)

Mindenki véleménye egyaránt fontos!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s