Feliratok

J  E  L  E  N  L  E  G  I

Let’s Eat 2

tumblr_nkohisqo2r1sx3bwjo1_1280

Cím: Let’s Eat2
Rendező: Park Joon Hwa
Csatorna: TVN
Epizódok: 16
Megjelenés dátuma: 2015 április 06 –
Sugárzási idő: Hétfő & Kedd 23:00

Ismertető:
A sikeres első évad után Dae Young története tovább folytatódik.
Goo Dae Young új helyre költözik, hol találkozik egykori osztálytársával, aki nagyon is haragszik a férfire.
Mivel a lány szerelmes a főnökébe, a megbocsátásért arra kéri Dae Young-ot,
hogy segítsen neki összejönni Sang Woo főtitkárral. Vajon hogy alakul a történetük a sok étel mellett?

Chinatsu (Kawaii-Fansub) és Minomiwoo (Dream CoffeeHouse) közös fordítása.

Letöltés [katt]

Hotel King

MB9r4LU

Épp ünnepség zajlik a Ciel hotelben, mikor a nagy visszaszámlálás után az elnök lezuhan és szörnyethal. Mindez azután, hogy Cha Jae Wan bevallja az elnöknek, hogy ő az elhagyott fia. Nagy jelenetet csapva megérkezik Ah Mo Ne, az elnök lánya. Különös események veszik kezdetüket…

Letöltés [katt]

I Am Legend

I am legend

Jun Sul Hee úgy dönt, el akar válni sztárügyvéd férjétől és ezáltal megszabadulni a gazdag arrogáns családtól, miután anyósa megtiltja, hogy segítsen beteg húgán.
A férje bár nem szereti őt, hogy mentse jó hírét nem akar beleegyezni a válásba, a válóperen Sul Hee önmagát védi ügyvéd férjével szemben.
Sul Hee mindeközben próbál rockegyüttesével előrébb lépni, ezáltal összehozza a sors Jang Tae Hyun-nal…

Letöltés [katt]

 

B  E  F  E  J  E  Z  E  T  T

Let’s Eat

LetsEat16

A dorama egy egyedül élő nő mindennapjait és szerelmi életét mutatja be, miközben a környékén gyilkosságok történnek.
Lee Soo Kyung (Lee Soo Kyung) egy 33 éves, egyedülálló nő. A 20-as éveiben elvált és most egyedül él. Méltóságteljesen szeretné élni az életét, de elveszti önuralmát, ha az ételekről van szó.
Koo Dae Young (Yoon Doo Joon) egy 29 éves egyedül élő férfi. Különleges tehetséggel tudja leírni az ételek ízét. Gyakran hazudik, de általában egy figyelmes srác. közös fordítása

Chinatsu (Kawaii-Fansub) és Minomiwoo (Dream CoffeeHouse) közös fordítása.

Letöltés [katt]

Big

Cím: 빅 / Big
Műfaj: romantikus, vígjáték, misztikus
Részek száma: 16
Vetítés: 2012. június 4. – 2012. július 24.
Vetítés ideje: Hétfő és Kedd 21:55

Gil Da Ran (Lee Min Jung) az esküvőjét tervezgeti. Egy barátnője esküvőjén az esküvői csokor helyett egyenesen egy pasit fogott magának, aminek következménye kemény két hónap kórházi kezelés volt. Bár mit számít az, ha a kezelőorvosa közvetlen az a férfi volt, akinek mindezt köszönhette? Aki közvetlen a hazaengedésének napján megkérte a kezét, s most boldog, felhőtlenül nézegeti jövőbeli szerelmi fészküket illetve az abba beletartozó bútorokat és szükséges holmikat.
Ez idő alatt Kang Kyung Joon (Shin Won Ho) Amerikából Dél-Koreába költözik, egyenesen Gil Da Ran tanárnő, azaz Gil teacher iskolájába, ahol a lány időszakos tanárként dolgozik, amíg le nem teszi a tanári vizsgáját. Kyung Joon olyan, mint egy tipikus tizennyolc éves fiú: ajtó helyett az ablakon távozik, és ha nincs kedve egy jó kis vitához, akkor angolul reagál a párbeszédre, hogy társai még csak véletlenül se értsék meg őt. Azt a bizonyos stupid szót viszont már volt idejük megjegyezni…
Seo Yun Jae (Gong Yoo), Da Ran jegyese ezalatt tanácstalan, valamin nagyon töri a fejét és nem tudja, hogy hogy hogyan kéne ezt tálalnia Da Ran előtt. Ezért inkább kerüli őt, sorra mondja le az esti vacsorákat és a közös megbeszélt időpontokat, míg végül már a közös szerelmi fészküket se hajlandó együtt megnézni Da Rannal, ahol a lány végül kifakad, és felteszi azt a bizonyos végzetes kérdést: “Szeretsz te engem egyáltalán?”
Mielőtt még Da Ran visszahívhatná Yun Jae-t, hogy bocsánatot kérjen tőle a kiakadása miatt, Kyung Joon megállítja őt, majd elviszi egy kisebb motoros túrára, ami kitisztítja a lány fejét. Aztán ott, a folyónál Yun Jae újból felhívja őt. “Elmondom a válaszomat szemtől szemben.”
S a következő helyszín, ahol Da Ran találkozik Yun Jae-vel, az a kórházi patológia… Viszont Yun Jae-ssi életben van, ez hogy lehet? Ráadásul teljesen úgy viselkedik, mint Kyung Joon. Mégis mi folyik itt?
Két lélek helyet cserélt, két lélek egy baleset során teljesen megváltozott. Az egyik esélyt kapott, a másiktól elvették.
Vajon hogy fog alakulni Kyung Joon sora, aki Yun Jae testében igyekszik egy harminc éves férfihez méltóan viselkedni, Yun Jae sora, aki eszméletlenül fekszik egy kórházi ágyon Kyung Joon testében és mi lesz Da Rannal, akinek szerelme mondhatni két részre szakadt: a testét bármikor láthatja, azonban a lelkét elzárták előle?

Letöltés [katt]

Friend: The Great Legacy

Friend_2-p1 Lee Joon Suk (Yoo Oh Sung) tizenhét év után kerül ki a börtönből. Egy új világba csöppenvén kénytelen rájönni, hogy rengeteg minden megváltozott, és nem térhet vissza a helyi gengszterek nagyfőnökeként.
Choi Sung Hoon (Kim Woo Bin) már gyerekkora óta problémás kölyök volt. Utálta a környezetét, az anyja kicsapongó életét, és legszívesebben mindenkivel végzett volna. Talán ezért is nem lepte meg középiskolai barátját a tény, hogy a srácból igazi gazember lett, és börtönbe került.
Joon Suk és Sung Hoon a börtönben találkoznak először, amikor is a fiú anyja megkéri Joon Sukot, hogy próbálja megvédeni őt a bentiektől. Egy év után, amikor Sung Hoon kikerül, Joon Suk ajánlatot tesz neki: vegyék át együtt Busant.
Vajon két barát, akik egy közös célt próbálnak elérni, képesek mindvégig hűségesen társuk mellett maradni? A pénz és a hatalom a legnagyobb úr ebben a játszmában.

Letöltés [katt]

Golden Rainbow

Golden_Rainbow-p2

Jang Ha Bin az Arany Halászat örököse. Nagyanyja mindent megtesz annak érdekében, hogy a lány a lehető legjobb körülmények között élhessen. Egy nap azonban a vidámparkban elveszíti őt, és akkor elszabadul a pokol…
Hová lett a lány?
Csak eltűnt? Vagy szándékosan, valaki előre megtervezett szándékkal kívánta eltűntetni őt?
Eközben egy kisfiú, aki haldokló nagymamáját gondozta, talál egy vérző lábú kislányt a parton… A gyermek nem emlékszik, hogy ki ő, beszélni se beszél. A magányos fiú hugaként befogadja őt.
Kim Han Joo nemrég szabadult a börtönből, és nem tudott szemet hunyni a két gyermek szegényes körülménye fölött. Úgy döntött, gondozásba veszi őket.
Évekkel később a Kim család boldogan él. Han Joo az évek során hét gyermeket fogadott be, és szegénységben, de nagy összetartásban élnek együtt – pedig még vér sem kötelezi őket erre.
A vérző lábú lánynak Han Joo a Baek Won nevet adta, fiútestvérét pedig Man Wonnak nevezte el. Baek Won gondoskodott a háztartásról, de közben iskolába is járt, és óriási teher zúdult rá.
Ezen nyomás alatt találkozik Seo Do Younggal, Han Joo régi barátjának gyermekével. Barátságot kötnek, és Do Young megpróbál a lehető legtöbbet segíteni annak érdekében, hogy Han Joo ne kerülhessen újból börtönbe. Azonban amikor ez mégis megtörténik, a Kim család gyermekeinek el kell menniük a városból, és a két fiatal hosszú ideig nem találkozik egymással…
Do Young és Baek Won legközelebb egy bűnöző elkapásakor kerülnek egymással szembe – Do Young ügyészként, Baek Won pedig rendőrnőként éli életét.
Vajon hová vezethet kettejük kapcsolata, amelynek a körülöttük lévőek folyamatosan keresztbe tesznek? Sok titok vár felfedésre, és sok titkot kellene a felszín alatt hagyni…
Rejtélyes gyilkosságok, bűncselekmények, amelyek mögött Do Young szerint a saját apja áll, az apa viszont olyan, mint a ma született bárány – ő csak dolgozik, gürizik a cégért, semmi rosszat tesz.
Ha Bint is kétségbeesetten keresi a nagymamája, hisz benne, hogy valahol életben van a kislány. Fogalma sincs róla, hogy milyen közel is áll hozzá az unokája – csak a jelenben Kim Baek Wonnak hívják őt, és nem emlékszik semmire sem a gyerekkorából.

Letöltés [katt]

Marry Him If You Dare

Marry_Him_If_You_Dare

Na Mi Rae (Yoon Eun Hye) már megint a Vörös naplementét énekli. Naponta legalább húsz alkalommal, mivel munkahelyén, egy call centerben folyamatosan erre kéri őt egy unatkozó férfi. Mi Rae keserves életét siratja a mosdóban, az egyetlen helyen, ahol maga is bevallja, hogy közel sem boldog. Mindenki más előtt játssza azt a lányt, aki jól van, aki cseppet sem érzi magát rosszul azért, mert harminckét évesen még mindig ilyen bugyuta hívások számítanak munkai krízisnek.
Aztán egy nap hirtelen megjelenik előtte egy nő, aki válton állítja, hogy a jövőből jött. Hogy ő is Na Mi Rae, és 2038-ból kerítette ide magát egy időgép segítségével. Mégis miért?
Hogy a lány szörnyű jövőjét megváltoztassák, és rendes férjet kerítsenek neki.
Azt a férjet, aki a víz miatt szeret bele valakibe…
És akit Park Se Joo-nak (Jung Yong Hwa) hívnak.

Letöltés [katt]

To The Beautiful You

Cím: 아름다운 그대에게 / To The Beautiful You
Műfaj: romantikus, iskolai, vígjáték
Részek száma: 16
Vetítés: 2012. augusztus 15.  – 2012. október 4.
Vetítés ideje: Szerda és csütörtök 21:55

Gu Jae Hee makacs. Nagyon. Ezért is történt úgy, hogy akármennyire is próbálták őt lebeszélni bolondnak tűnő ötletéről, nem ment. Makacsul küzdött azért, hogy amellett az ember mellett tudhassa magát, aki kirántotta őt az akkori búskomor világából egy sokkal szebb, csodás világba. Így fogta magát, levágta a haját, és Amerikában hagyva minden nőiességét, Koreában, fiúként új életet kezd egy fiúiskola diákjaként, imádott hőse, Kang Tae Joon oldalán.
Kang Tae Joon reményét vesztett, feladásra készen álló sportoló. Úgy érzi nem bírja tovább, többé már nem lesz képes magasugrani, és úgy repülni a levegőben, ahogy azt ezelőtt tette. Éppen ekkor, a végső döntés előtt jelenik meg az életében Gu Jae Hee, aki első pillantásra bolondos srácnak tűnik, majd később, amikor meglátja őt a saját szobájában szobatársként, hirtelen idegesítővé és bajkeverővé növi ki magát.
A két fiatal bohém találkozását fűszerezi meg a focista Cha Eun Gyul, aki Gu Jae Hee közelében nemi identitászavarral küzd, és Seol Ha Na, aki a nemzet tündérkisasszonyaként csak a gyerekkori barátját akarja maga mellett tudni, aki nem más, mint maga Kang Tae Joon.

Letöltés [katt]

Flower Boy Ramyun Shop

Cím: 꽃미남 라면가게 / Kkotminam Ramyeongage
Angol cím: Flower Boy Ramyun Shop
Műfaj: romantikus, vígjáték
Részek száma: 16
Vetítés: 2011 október 31 – 2011 december 20
Vetítés ideje: Hétfő és Kedd 23:00

Összefoglaló:

A Flower Boy Ramyun Shop Jung Il Woo és Lee Chung Ah új doramája, amely egy könnyed és romantikus történetet mutat be nekünk. A történet középpontjában a későbbiekben a főzés – legfőképpen a ramen – fog állni. A két főszereplő között a lány javára való 6 év eléggé megnehezíti a dolgukat. Cha Chi Soo gazdag, nőcsábász fiú, a lány pedig, Yang Eun Bi szorgos tanártanonc, hogy a jövőben kiváló tanárnő válhasson belőle. Kettejük sorsa egy félreértés miatt találkozik, és a későbbiekben kapcsolatuk kibontakozik.

Szereplők:

Lee Chung Ah mint Yang Eun Bi
Jung Il Woo mint Cha Chi Soo
Lee Ki Woo mint Choi Kang Hyuk

Flower Boy Ramyun Shop a DramaWiki-n

Letöltés [katt]

Baker King, Kim Tak Gu

Cím: 제빵왕 김탁구 / Jeppangwang Kim Tak Goo
Angol cím: Baker King, Kim Tak Gu; King of Baking, Kim Tak Goo
Műfaj: Család, romantikus
Részek száma: 30
Vetítés: 2010 június 9 – 2010 szeptember 16
Vetítés ideje: Szerda és Csütörtök 21:55

Összefoglaló:

Kim Tak Gu egy gazdag család Elnök urának és a család cselédjének a gyermeke. A család már régóta vágyott egy örökösre, azonban a feleség sorra csak lányokat szült. Egy jövendőmondó azt mondta, a család asszonya és az Elnök úr között soha nem lesz vérköteles fiú, csak ha másik férfival próbálkoznak. Azonban még előtte az Elnök úrnak mástól lesz gyermeke…
Amikor a gyerekek 12 évesek lesznek, Tak Gu és az anyja Szöulba utaznak, hogy az anyja rábízza a családra gyermekét. Azonban a család asszonya és annak szeretője gonosz terveket szőnek a háttérben, mialatt Tak Gu esetlenül próbál beilleszkedni új környezetébe. De sajnos nem sok ideje lesz beilleszkedni, mert idővel a sors újabb helyekre sodorja el őt, és anyjától is különválasztják őt.
12 év múlva Kim Tak Gu és Gu Ma Jun, a család asszonyának gyermeke újból találkoznak egy incheoni pékségben. Míg az egyikük tudja, hogy milyen múltbéli kapcsolat van kettőjük között, addig a másik még csak nem is sejti, hiszen Ma Jun álnévvel dolgozik a pékségben.
Vajon melyikük lesz a Geosung Ételek örököse és melyiküknek sikerül maga mellett tartania a mindkettőjük által szeretett Shin Yu Kyung nevű lányt?

Fordítói megjegyzés: El kell mondanom erről a sorozatról, hogy amennyire visszakozva kezdtem el, olyan hevesen “tömtem magamba” a következő részeket. Yoon Shi Yoon miatt vágtam bele, mert a Me Too, Flowerben nagyon megkedveltem őt, és ebben a sorozatban a rajongásom még inkább megnövekedett. A legmagasabb nézettségi értéke 50.6% volt, ami azt jelenti, hogy Dél-Koreának több, mint a fele leült, és megnézte a részeket. Ez csak jelent valamit, nem? :]

Szereplők:

Yoon Shi Yoon mint Kim Tak Gu
Joo Won mint Gu Ma Jun
Eugene
 mint Shin Yu Kyung
Lee Young Ah mint Yang Mi Sun 

Letöltés [katt]

Runway☆Beat movie

Cím: ランウェイ☆ビート
Angol cím: Runway☆Beat
Premier: 2011. március 19.
Hossz: 129 perc
Nyelv: japán

Összefoglaló:

Mizorogi Biito, becenevén Beat új diákként érkezik az iskolába. Tehetséges a divattervezésben, és eléri, hogy az osztály egy teljes divatbemutatót csináljon az utolsó fesztiválra az iskolában, mielőtt az még bezárna.

Szereplők:

Seto Koji, mint Mizorogi Biito
Sakuraba Nanami, mint Tsukamoto Mei
Kiritani Mirei, mint Tachibana Miki 

Letöltés [katt]

T  E  R  V  E  Z  E  T  T

A tervezett sorozatok, mint ahogyan a cím is mutatja, tervezettek. A jogot fent tartjuk arra, hogy ha egybe ütköznek a vetítések, akkor válasszunk közülük. Azonban mint mindig, azt fordítunk, amit én szeretnénk, és ajánlásokat szívesen fogadunk, de akkor tudunk igazán fordítani, amikor olyat fordítunk, amit teljes szívünkből szeretünk.

Love Forecast
Felvétel a listára: 2015. április 2.

The Suspect
Felvétel a listára: 2014. március 13

suspect

Celebrity

Erről a doramáról kevés még az információ, de valószínűleg a koreai Skip Beat! feldolgozás lesz, és T.O.P gondolkozik a főszerepen.

Felvétel a listára: 2012. január 13.

31 thoughts on “Feliratok

 1. Hali:D:D nagyon örülök, h rátaláltam az oldaladra…nagyon tetszenek a tervezett projektjeid:D és ez a Flower Boy Ramyun Shop című dorama egyszerűen szuper,nagyon ígéretesnek tűnik és Jung Il Woo am is nagy kedvenc:D lenne egy kérdésem…esetleg ajánlani is lehet neked doramát amit (elvileg )senki nem visz…?olvastam, h legfőképpen koreai doramákra fogsz hangsúlyt fektetni, de lenne egy számomra igen tetszetős tajvani sorozat a címe pedig Romantic Princess (http://wiki.d-addicts.com/Romantic_Princess). Egyik kedvenc énekesnőm benne a főszereplő, így is találtam rá erre a doramára (Angela Zhang, valamint egy közkedvelt tajvani fiúbanda frontembere Wu Chun, nem tom mennyire ismerősek a nevek) …sajnos egyáltalán nem tudok angolul, de ha tudnék biztos megnézném…., már más oldalon is kérdezgettem, de nekik is ugye megvan a saját tervezett projektjük, így nem várhatom el senkitől, h vigye, ha nem akarja…(természetesen tőled sem) csak gondoltam megkérdezem :D U.I: csak így tovább, ügyi vagy:D és köszi az eddigi feliratokat:D

  • Nagyon szívesen, és örülök, hogy tetszenek a választásaim :) Köszönöm szépen ^w^ A Romantic Princesst régebben láttam a 8. részig ha jól emlékszem, másba kezdtem bele és abbamaradt, viszont ismerem, és nem egy rossz darab. A Byakuya Fansubnál be van tervezve, de ha már több helyen is kérdezted, akkor gondolom, hogy nem foglalkozhatnak vele valami aktívan… Esetleg próbálkozz meg náluk először, hogy mikor szeretnék elkezdeni, ha pedig nem tudnak kielégítő választ adni, akkor írj ide újból, és meggondolom. :)

   • köszi:D megkérdezem őket, és majd meglátom mi lesz:D mindenesetre hálás vagyok, h nálad még van remény:D xD,de akk ezek szerint téll nem is olyan rossz, mért én csak egy rövid kis összefoglalót olvastam nagy vonalakban, de rögtön megfogott :D

 2. Örlök, hogy még egy dorama fordítóval bővült a magyar közösség. Személy szerint örülök, hogy ezeket a sorozatokat választottad. Sok szerencsét és kitrartás kívánok a munkádhoz. :D

  • Már nagyon szerettem volna teljes sorozatokat fordítani, és sokat vártam arra is, hogy egy olyan darabot válasszak amit szívesen csinálok és nem csak azért, mert “ezt még nem kezdte el senki”. x) Nagyon szépen köszönöm, igyekszem minden tőlem telhetőt kihozni. :D

  • Szia! A Skip Beat-et igazából már egy ideje le akartam venni, mert egy páran már betervezték, csak mindig elfelejtettem. >.< Szóval ha gondoljátok, nyugodtan vihetitek, mert mi már dolgozunk a Love Buffet doramán. :] De ha kell segítség vagy valami, szívesen besegítek. ^^

  • Csak az én figyelmetlenségem, bocsi. ^^” Mindjárt le is veszem a tervezettek közül. :D Kitartás! Tegnap este leszedtem éjfél fele az első rész rawját, de lehet, hogy inkább nem kezdek bele és megvárom a ti fordításotokat. Kitartás! Mikor kezditek el? :]
   Köszönöm szépen, egy aranyos kis tinisztori, az egyszer biztos. :D

  • Ennek örülök. :D Van angol csapat a viki.com-on kívül, aki fordítja? Ha jelenleg nincsen, akkor lehet, hogy saját magatoknak kell beidőzíteni, mert a tajvaniaknál nagyon sokszor viki.com-on kívül nincsen másmilyen felirat. >.< Love Buffet-tel ugyanígy vagyunk, de mi hardsubot fogunk belőle csinálni majd. :) Az meg már röpke egy éves sorozat.
   Kitartás! ^^

 3. Nagyon király a fordítások most néztem meg tök szuper volt Runway☆Beat és most nézem a sorozatot Flower Boy Ramyun Shop tök jóó köszi hogy fórdítotok ilyen jókat :)

 4. Azt a mindenit^^ Bár már párszor jártam nálatok – mert mindig figyelem, milyen projectek kerülnek tervezett státusba más fansub csapatoknál – azt kell mondjam, levettetek a lábamról^^ Kim Sun Ah nagy kedvencem, egyszerűen imádom a csajt, így az I Do, I Do projecteteket tűkön ülve fogom várni^^ Nemsokára államvizsgázom, utána lesz időm, és minden projecteteket végig nézem^^ Köszönet a munkátokért, és ahhh…alig várom az I Do-t^^ (A témája hasonló egy másik kedvenc doramáméhoz, annak a címe What’s up fox?, ajánlom figyelmetekbe, van hozzá magyar felirat, és nagyon szórakoztató^^)

  Üdv:
  Szilvavirág

 5. Helló, Maybestrawberry, és DCH fordító közösség!
  Most találtam erre a tervezettre, ami 2013-ban fog menni Koreában, és amikor tudatosult bennem, mi is áll a leírásban és a szereplőgárdában, rögtön Ti (Te! :D) jutottatok eszembe… Oh! Boy sorozat harmadik tagja, és a főszereplő Yoon Shi Yoon (meg Park Shin Hye…)! Nem tervezed fordítani? Úgy olvasgattam vissza, hogy sajnáltad, hogy a Shut Up-ot sem fordíthattad le, így most hátha örülnél egy Oh! Boy-nak, pláne Tak Gu főszereplésével…
  Csak ennyi akartam… :)
  Nevala

  • Szia Nevala!

   Jelenleg könyveken dolgozgatok, immáron a másodikon, ezért egyelőre a Biget szeretném befejezni. Utána, ha még addig nem kezdtek bele Tak Gu újabb történetébe mások, vagy kedvet találok hozzá én is, akkor mindenképpen megfontolom a dolgot.
   Köszönöm, hogy szóltál. :)

 6. Kedves maybestrawberry ! :) köszönöm szépen a javított feliratokat ! :) Tervezeteknél jól hangzik a Golden Rainbow, de bármint választasz biztosan jó lesz :) További jó munkát :)

  • Yume! <3

   Köszi szépen! Még fontolgatok egyet, Kawaii Fansub Chinatsuja tett egy ajánlatot a Suspicious Housekeeper c. drámára, csak még nem volt alkalmam belenézni, ezért nem tudtam válaszolni neki. Ezt a héten mindenképpen pótolni fogom.
   Majd meglátjuk még, merre haladunk tovább. :)

 7. Suspiciousban van Kim So Hyun( Ma Boy), a most debütál színész énekes csapatból Seo Kang Joon :) Még én se láttam sajnos :) Annyi mindent nézek egyszerre :) kitartás mindenhez ;)

Mindenki véleménye egyaránt fontos!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s