I Am Legend

I am legend

Jun Sul Hee úgy dönt, el akar válni sztárügyvéd férjétől és ezáltal megszabadulni a gazdag arrogáns családtól, miután anyósa megtiltja, hogy segítsen beteg húgán.
A férje bár nem szereti őt, hogy mentse jó hírét nem akar beleegyezni a válásba, a válóperen Sul Hee önmagát védi ügyvéd férjével szemben.
Sul Hee mindeközben próbál rockegyüttesével előrébb lépni, ezáltal összehozza a sors Jang Tae Hyun-nal…

LETÖLTÉS:

1. rész: Felirat

2. rész: Felirat

3. rész: Felirat

4. rész: Felirat

5. rész: Felirat

6. rész: Felirat

7. rész: Felirat

8. rész: Felirat

9. rész: Felirat

10. rész: Felirat

11. rész: Felirat

12. rész: Felirat

13. rész: Felirat

51 thoughts on “I Am Legend

 1. Szervusztok! Köszönöm az értesitést, segitséget kérek, hol találom a felirathoz tartozó videót és hány részes lesz ez a sori? Köszönöm mégegyszer. Üdv: Ildikó

 2. A doramaxot letöltöttem, kipróbáltam, a felirat jó hozzá, de sajnos nem habsburgos és tudod engem nagyon zavar, hogy ott van az angol felirat is. Még holnap kipróbálom az ázsiásat. Köszi. Jó éjt. Üdv: Ildikó

 3. Csak most sikerült bekapcsolódnom ebbe a sorozatba, az előzetese alapján nagyon jónak tűnik, jó lesz bekapcsolódni ebbe a történetbe is, az eddig elérhető feliratokat nagyon szépen köszönöm.

  • Szia Lanikat!
   Mino egy időre elutazott, most pedig gépproblémái voltak. Azt mondta, hétvégére megoldódik ez az ügy, és utána újra fog tudni fordítani. A következő rész fordítása folyamatban van, hamarosan érkezünk majd vele.

 4. Szia Maybestrawberry! Nagyon köszönöm a választ! Várok én türelmesen, ha van értelme várni :)) És inkább tudni a biztos rosszat…Tudod :)) Szóval…Köszönöm, hogy lesz folytatás!!! :)))

  • Van értelme. :) Már folyamatban van a következő rész. Elnézést a lassúságért, de mostanában összejöttek a dolgok, ahogy Maybestrawberry is írta, plusz most már két doramát is fordítok, emiatt is kicsit lassabb vagyok, de majd igyekszem behozni magam. Köszönöm a türelmet! :)

 5. Sziasztok,Szeretnék érdeklődni, hogy mikor lesz folytatása a sorozatnak? Nagyon tetszik a sorozat, és nagyon szépen köszönöm az eddigi munkátok.
  gyomar

  • Szia Mária! Örülök, hogy ennyire tetszik, ma este teszem ki az új részt, ha naprakész szeretnél lenni a feliratokkal kapcsolatban, akkor szeretettel várunk a DreamCoffehouse csoportban, a facebook-on. :)

   Üdv: Minomiwoo

 6. Nagyon szépen köszönöm a gyors választ.Köszönöm a meghívást ,de én még ellenálló vagyok.Már mint a facebook-nak
  gyomar

  • Nagyon szívesen! :) Remélem az új rész is tetszeni fog. Akkor, ha facebook-on nem is, de itt örömmel fogadom az észrevételeid, véleményed a sorozattal kapcsolatban.
   Mino

 7. Kedves Minomiwoo!
  Megnéztem, és igazán tetszett.Alakulnak a dolgok , mintha férj uram kezdene meglágyulni és ez jó, ami nem jó, hogy anyósunk és az ügyvédnő igazán kellemetlen ellenfél.Nagyon jó, ahogy figyeli és segíti a távolról zeneszerzőnk, szinte elolvad az ember attól a pasitól. (Elnézést, hogy nem nevesítek senkit , mert nem tudok ennyi nevet megjegyezni)
  Köszönöm szépen és szép hétvégét kívánok
  gyomar

  • Kedves gyomar! :)
   Igen, én is úgy látom, hogy Ji Wook (exférj) kezdi megbánni, hogy elváltak. Még épp csak elkezdtem fordítani a következő részt, de Oh ügyvédnő máris kiakasztott…nem akarom előre lelőni a poént, de a lényeg, hogy a 12. részben is hozza a formáját, az ex-anyóssal egyetemben. Na és zeneszerző Tae Hyun, ő valóban nagyon aranyos, de legalább már egy randira elhívhatná Sul Hee-t, mert elfogynak a részek :D Az viszont nagyon tetszett, ahogy a csajok kiosztották az ideiglenes gitáros leányzót, nagyon irritáló volt a viselkedése. Köszi, hogy írtál, az ilyen hozzászólások után mindig nagyobb lelkesedéssel fordítok. Neked is szép hétvégét!
   Mino

 8. Szia Kedves Minomiwoo!
  Ma vettem észre, hogy feltetted a 12-ik részt este viszem ,nézem és majd jövök véleményezni.
  Nagyon szépen köszönöm addig is.
  gyomar

 9. Kedves Minomiwoo!
  Megnéztem a 12-ik rész régen volt ennyire jó rész. Az elején azt hittem, hogy egy milyen habkönnyű romantikus részt kapunk, amivel nekem nem is lett volna gondom.No de van nekünk egy nagyon kedves volt anyósunk meg egy volt szeretőnk( Ő még nem tudja, hogy megkapta a volt előtagot) akik erősen gondoskodnak az érzelmi hullámvasutunkról.Hát rendesen lezuhantam.Nagyon kemény nő Sul Hee. Szorítok neki, legyen elég ereje, kitartása kiállni önmagáért, és természetesen a piacosokért.Nagyon tetszett ahogy Tae Hyun nézi és merül el benne egyre jobban.(az volt a gondolatom azt a szép számot is neki írta valamikor),Ügyvéd úr sem tudja még mit érez de szerintem előbb utóbb ráfog jönni arra, hogy mit veszített. Én minden esetre nem tudok választani, mert mindkettő hihetetlenül helyes:-)
  Nagyon szépen köszönöm neked a munkád.
  Szép napot kívánok
  gyomar

  • Én is azt gondoltam, hogy romantikus rész jön…őszintén szólva nagyon nem bántam volna, de így sem volt rossz. Azt már a tárgyalás óta sejtettem, hogy az ügyvéd úr, majd még megbánja ezt. Hát a volt anyós tényleg nem semmi, de én az ügyvédnőt utálom a legjobban. Attól fél, hogy Sul Hee újra összejön Ji Wookkal, de közben azt se akarja, hogy Tae Hyunnal összejöjjenek, ugyan valamelyikről mondjon már le. Arról nem is beszélve, hogy simán teljesítette az anyós kérését, miközben nagyon jól tudja, hogy az anyóska őt sem akarja Ji Wook feleségének, simán csak kihasználja. Még Ah Reumra leszek kíváncsi, hogy milyen bajba kerül majd az új cégénél a stúdiófelvétel miatt…tuti, hogy ott is lesz valami zűr.
   Neked is szép napot! A következő rész után beszélünk! :)
   Minomiwoo

 10. Minomiwoo!
  Most értem a az új rész végére, volt benne több dolog is ami nagyon kedvemre való volt, de most bajban vagyok mert lehet, hogy spoilernek számít és így még nem mennék bele, talán ha már többen látták.
  Így jártam nem olyan régen, hogy leírtam és nem lett volna szabad, és nem szeretnélek bajba sodorni.
  Köszönöm szépen mégegyszer
  gyomar

  • Én ezt úgy szoktam megoldani, hogy kiírom szépen, hogy SPOILER: …így aki nem látta még, egyszerűen nem olvassa tovább :)

 11. Minomiwoo!
  Köszönöm.
  Spoiler: Tehát ami tetszett, amikor Sul Hee hallgatta a zenét és Tea Hyun rajtakapta, ez igazán édes volt, illetve amikor Ah Reum bevallotta, hogy van gyereke, a sajtó tájékoztatón, mert hát a baba előtt azért mégsem hazudhatott.Illetve amikor a lányok jöttek ( barátságos ajumák) segíteni a pert elkerülni.Nagyon édes volt amikor a piacosok bocsánatot kértek tőle.Ezek voltak a szép és kedves pillanatok.
  Viszont azt gondoltam , hogy Ji Wook megenyhül és a pártját fogja, hát igazán mellé fogtam, mert, nem hogy mellé nem állt hanem, még meg is fenyegette és így az első rádiós számukat sem hallgathatta meg.
  Nagyon benne vagyunk már a végében, kíváncsi vagyok merre viszik tovább a forgatókönyv írók a történetet.
  gyomar

  • Nekem Ah Reum jelenete tetszett a legjobban. Ji Wookon én is meglepődtem, de szerintem ő a végén rendes lesz. Tényleg nincs sok már hátra, kíváncsi vagyok, mit hoznak ki a sztoriból a maradék három részben. :) Főleg a Sul Hee-s Tae Hyunos szál érdekel.

  • Szia gyomar! Nem tudom láttad-e, de új sorozatba kezdtem a Jangmival közösen, a Hotel Kingbe, Már két rész kint van, szerintem tetszene neked. :)

 12. Kedves Minomiwoo!
  Hálásan köszönöm, hogy felhívtad a figyelmem erre a sorozatra.
  Valóban igazad van ez a sorozat kifejezetten nekem való, de sajnos kérlek szépen ne haragudj meg
  de egy másik fordítóval már elkezdtem nézni.
  Még egyszer köszönöm az ajánlatot.
  Szép hétvégét kívánok neked:gyomar

  • Szia!
   Semmi gond :) Csak azért írtam, mert azt gondoltam tetszene neked, de ezek szerint már elkezdted nézni. Szerintem is nagyon jó sorozat, kíváncsi vagyok mi lesz, mert az tuti, hogy a halott elnök nem volt Cha vezérig. apja, mert akkor nem jöhetne össze a csajjal…

 13. Kedves Minomiwoo!
  Szeretnék érdeklődni, hogy lesz-e folytatása I Am Legend sorozatnak.
  Ne értsd félre nem sürgetlek, csak már 3 rész van hátra, és olyan jó lenne megnézni.
  Eddig mindennap feljöttem megnézni, hátha van fejlemény de sajnos nem találtam.
  Nagyon szépen köszönöm neked gyomar :-)

  • Szia, Gyomar! Igazad van, tényleg nagyon háttérbe szorult a többi sorozat mellet, időpontot nem akarok mondani, de minél hamarabb szeretném befejezni azokat a sorozatokat, amiknek a végén járon. Amint elkezdem írok neked itt.

 14. Szia Minomiwoo!
  Nagyon szépen köszönöm a válaszodat, és természetesen várok rád türelmesen.Szép estét kívánok neked gyomar :-)

  • Közben át is gondoltam a dolgot, jövőhéten csinálom a biget, mert az már kész van, csak javítanom kell, mellette pedig elkezdem a hotelt. :) Persze minden az időmtől függ, de igyekszem majd.

  • Tudom, hogy mennyi van belőle, de ezen kívül még 3 sorozatom van, valamint mostanában kevesebb szabadidőm. Én is szeretném mielőbb befejezni és be is fogom, amint eljutok odáig.

 15. Szia Minomiwoo! Pár napja találtam rá erre a sorozatra.Nagyon köszönöm az eddigi munkádat, élveztem a magyar fordítást. Kár, hogy nem tudtad még befejezni. Ahogy ismerem magam, meg fogom nézni az utolsó három részt is, de sajnos nem tudok annyira jól angolul, hogy mindent értsek.

  • Szia mdebora!
   Sajnos mostanában munka mellett tényleg nem sok időm marad, de minden sorozatomba “belenyúlok” egy picit, amikor van pár szabad percem. A következő legend rész is félig le van már fordítva, az is biztos, hogy befejezem, de nem szeretek ígérgetni, amikor van rá időm csinálgatom.

  • Szia! Természetesen be lesz fejezve, csak munka mellett picit nehéz és azokat a sorozatokat helyeztem előtérbe, amit más csapatokkal készítek, hogy ne kelljen rám várniuk. Szerencsére már nem sok van hátra a tanévből, így ha hamarabb nem is, de júniusban biztosan be fogom fejezni.

Mindenki véleménye egyaránt fontos!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s