Let’s Eat

LetsEat16A dorama egy egyedül élő nő mindennapjait és szerelmi életét mutatja be, miközben a környékén gyilkosságok történnek.
Lee Soo Kyung (Lee Soo Kyung) egy 33 éves, egyedülálló nő. A 20-as éveiben elvált és most egyedül él. Méltóságteljesen szeretné élni az életét, de elveszti önuralmát, ha az ételekről van szó.
Koo Dae Young (Yoon Doo Joon) egy 29 éves egyedül élő férfi. Különleges tehetséggel tudja leírni az ételek ízét. Gyakran hazudik, de általában egy figyelmes srác. közös fordítása

Chinatsu (Kawaii-Fansub) és Minomiwoo (Dream CoffeeHouse) közös fordítása.

Letöltés:

1. rész: Felirat

2. rész: Felirat

3. rész: Felirat

4. rész: Felirat

5. rész: Felirat

6. rész: Felirat

7. rész: Felirat

8. rész: Felirat

9. rész: Felirat

10. rész: Felirat

11. rész: Felirat

12. rész: Felirat

13. rész: Felirat

14. rész: Felirat

15. rész: Felirat

16. rész: Felirat

24 thoughts on “Let’s Eat

 1. Minomiwoo Kedves! Köszönöm szépen a Let_s….. 7. részének a feliratát. Még egyenlőre csak gyűjtögetem a feliratokat, de azért kiváncsi-fáncsi vagyok és belenéztem, biztosan tetszeni fog. Üdv: Ildikó

  • Kedves Ildikó! Nagyon szívesen! Én imádom ezt a doramát, rengeteg humoros jelenet van benne és a karakterek is nagyon szerethetőek. Szerintem neked is tetszeni fog. :)

 2. Kedves Chinatsu és Minomiwoo!
  Nagyon szépen köszönöm, hogy töretlenül fordítjátok ezt a sorit. Maratonos vagyok, így türelmesen várok. Bár a 7. részhez kapcsolódó kép láttán, elbizonytalanodtam…… :-) Lehet, hogy belevágok. :-)

  • Szia babamama! Ezek szerint jól választottam képet. :) Tegnap kész lettem a 8. résszel, most Chinatsu-nál van ellenőrzésen, szóval hamarosan az is kint lesz. Szerintem nagyon aranyos és vicces sorozat, remélem neked is tetszeni fog majd! ;)

 3. Nagyon szépen köszönöm a 8. részt.
  Kedves Minomiwoo! Nagyon-nagyon kíváncsi vagyok a sorira, ígéretesnek tűnik. Izgatottan várom. Majd ha Ti is, és én is végzek, visszajövök! :-) Addig is további örömteli fordítást kívánok Nektek!

  • Nagyon szívesen. Köszönjük szépen, aranyos vagy! Kíváncsi vagyok, hogy fog tetszeni, de akkor majd a maratonozás után jelentkezel. :)

 4. Csak azért írok, hogy lássátok erre a sorozatra is lenne érdeklődés, így meg is kérdezem várható belőle folytatás, vagy majd ha a többi munkátokkal végeztetek, ez következik? Az eddigi részeket köszönöm, bár még csak bele- bele néztem, én is inkább az összevárós fajta vagyok. Ha válaszoltok megköszönöm!

  • Szia! Az a helyzet, hogy ezt közösen fordítom chinatsuval (kawaii fs) és neki eddig szakdogaírás volt és vizsgák. Szerencsére épp lement nála ez a hajtós időszak, így elvileg hamarosan hozza a következő részt. :)

 5. Köszönöm Minomiwoo a válaszod, más sorozatoknál is észre lehetett venni ha iskolai vizsgák voltak, de ez teljesen érthető is. A lényeg , hogy lesz folytatás ennek a jó kis sorozatnak. Köszönöm!!

Mindenki véleménye egyaránt fontos!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s