SZABÁLYOK – GY.I.K

AZ OLDAL SZABÁLYZATA

1. Az itt készült fordítások teljes mértékben ennek az oldalnak a tulajdonát képezik. 
Másik szerverre feltölteni, pénzért árusítani és másik fordító[csoport] tulajdonának megnevezni szigorúan TILOS!! A feliratokra a Creative Commons Nevezd meg! – Ne add el! – Ne változtasd! 2.5 Magyarország szabályai érvényesek.

2. A fordítások elkészülését nem köti semmiféle szabályzat, kikötés, hogy mikorra lesznek kész. 
Amit kiírunk, az becsült időpont. A feliratok hobbiból készülnek és nem kapunk érte pénzt, nem ez a munkánk, így akkor tudjuk csinálni, amikor van rá időnk.  Sürgettetni felesleges, mert csak késni fogunk a folytatással.

3. A fordítás nem hivatalos.
Ha hivatalos magyar fordítást szeretnél kapni, akkor valószínűleg még várnod kell jó pár évet rá. A feliratokat az angol fordítócsapatok feliratai és némi koreai tudás alapján készítjük, ezért eltérések néha jelentkezhetnek.

4.  A komment részleg nem dísznek van.
Ha valamiféle probléma merül fel az oldallal kapcsolatban, akkor mindenképpen írj valamelyik bejegyzés alá, vagy a Rólunk oldalon tudsz egyenesen az e-mail címünkre is küldeni levelet.  Nyugodtan kérdezhetsz bármit, szívesen válaszolunk, csak ne sürgess.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK
[GY.I.K] 

Csak azok után írj, ha az alábbiak alapján nem kaptál választ a kérdésedre!

1. Hogyan töltöm le a feliratokat/videókat?
2. Hogyan kell a feliratot rátenni a videóra?
3. Mi van, ha nem működik a videó, nincs hang/nincs kép/nem nyitja meg?
4. A kommentem nem jelenik meg a bejegyzés alatt!
5. Milyen programot használjak a videókhoz?
6. Nem működik a Mediafire-ös link!

1. Hogyan töltöm le a feliratokat/videókat?
Videó csupán egyetlen egy van fent az oldalon, az pedig a Runway Beat című film, és ez is torrent formájában szerepel. Az ahhoz szükséges segítséget itt találod meg.

A feliratok Mediafire-re vannak feltöltve. A bejegyzésekben feltüntetett (általában színes) Felirat szavakra kattintva egy új oldal nyílik meg, ahol a Download gombra kattintva megindul a felirat letöltése.

2. Hogyan kell a feliratot rátenni a videóra?
Egyes lejátszóknál elkövethető az, hogy a videó megnyitása után a feliratot egyszerűen a felirat könyvtárából áthúzod egyenesen rá a videóra. Ha ez nem válik be, akkor a fájlban általában van egy olyan opció, hogy felirat betöltése. VLC Playerben a videó megnyitásával együtt a felirat könyvtárát is meg kell jelölni, csak úgy tölti be hozzá a szöveget.

3. Mi van, ha nem működik a videó, nincs hang/nincs kép/nem nyitja meg?
Először is, próbáld meg megnézni, hogy a programmal van-e a baj. Nézd meg másik lejátszóban is, ha ott sem fut, akkor próbáld meg letölteni újból a videót.

4. A kommentem nem jelenik meg a bejegyzés alatt!
Ez akkor fordul elő, amikor legelőször kommentelsz az oldalon. Ha már többször is írtál, akkor automatikusan rögtön megjelenik az írt szöveg a bejegyzés alatt. Az első kommenteket el kell fogadnunk, és csak azután jelennek meg az oldalon.

5. Milyen programot használjak a videókhoz?
A videók zöme KMPlayer-es megfigyelés alatt van. Ha ezzel problémák merülnének fel, akkor VLC Player és GOM Player az ajánlott.

6. Nem működik a Mediafire-ös link!
Ebben az esetben, ha azt írja, hogy a fájl átmenetileg nem elérhető, várj egy kicsit. Ha továbbra sem lesz az, problémák vannak vele, írj nekem, és feltöltöm a kívánt részeket más szerverre.

Maybestrawberry

2 thoughts on “SZABÁLYOK – GY.I.K

Mindenki véleménye egyaránt fontos!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s